Vi tilbyder service 24 timer i døgnet.

Kompakttraktor og redskabsbærer til haver, parker mm.

JR Maskincenter tilbyder salg, service og reparation af kompakttraktorer til haver, parker, golfbaner, boligforeninger, campingpladser og kirker - kort sagt alt som omhandler maskiner. Vi sælger flere forskellige mærker af kompakttraktorer, og vi sælger både nye og brugte kompakttraktorer. Så kom ud til Jens Riis og få den rigtige pris

​​Nedenfor kan du se et udvalg af de mærker, vi sælger:​

​Vi tilbyder salg af både nye og brugte kompakttraktorer, og vi udfører service af traktorer, der er købt hos os eller hos andre forhandlere. Servicen kan være eftersyn, vedligeholdelse og reparation af traktorerne. Vi har eget værksted i Vejle, og vi kan stå for både afhentning og efterfølgende udbringning, men ofte vil det også være muligt, at vi kan udføre servicen ude hos jer.

Vi holder som sagt til i Vejle, men vi har også mange kunder fra fx Horsens og Fredericia

Åbningstider for vores værkstedet

Mandag - torsdag:

07.15 - 16.00

Fredag:

07.15 - 12.30

Ekstraudstyr til græsslåning, snerydning, gravning og fejning

Udbuddet af ekstraudstyr til din kompakttraktor varierer fra model til model, men vil normalt dække det mest grundlæggende udstyr som for eksempel muligheden for græsslåning, snerydning, løfte opgaver, klipning af hæk, skrabning samt fejning af pladser, veje, stier og lignende.

Mange fordele ved kompakttraktor

Der er mange ressourcemæssige fordele ved kompakttraktorer, som for eksempel muligheden for at vedligeholde store arealer. Dertil kommer tidsbesparelsen ved at benytte en traktor frem for en mindre håndholdt maskine. Desuden er der bekvemme fordele ved at kunne sidde i varmen på en kold dag og at være i læ, når det blæser, regner og sner.

Vi har mange forskellige kunder, men det er typisk virksomheder, kirkegårde, boligforeninger, golfklubber, kommuner, skoler, institutioner, parker, godser, slotte mv. der anvender kompakttraktorer.

Kontakt os for at høre, hvad vi har af nye og brugte kompakttraktorer, og hvad vi kan tilbyde af service i forbindelse med din eller jeres maskiner. 

Du kan ringe på 75 86 47 77 – hvor vi sidder klar ved telefonen eller skrive en mail til jr@jr-maskincenter.dk​.

Vil du have et tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JR Maskincenter - Dusgårdvej 1, Ødsted - 7100 Vejle - Tlf: 75 86 47 77  - E-mail: jr@jr-maskincenter.dk - CVR: 12164033